ETAPELE SERVICIILOR NOASTRE

Prima Etapă

1

Stabilirea Detaliilor


Alegeți pachetul de servicii necesar afacerii dumneavoastră și ne contactați pentru o analiză detaliată . Ne furnizați detaliile afacerii dumneavoastră, cum ar fi: site web, numele firmei sau al afacerii, domeniul de activitate, o scurtă descriere a afacerii, o scurtă descriere a produsului/produselor oferite sau a serviciului/serviciilor prestate, detaliile de contact (dacă doriți să fie publicate în postări), logo-ul afacerii și poze referitoare la afacerea dumneavoastră . Ne furnizați un articol referitor la afacerea dumneavoastră care doriți să fie publicat pe site-urile noastre . Este posibil să aducem ajustări , adaptări , modificări sau corecturi articolului furnizat ( dacă este necesar ) și noi , în funcție de specificul afacerii dvs stabilim strategia de lucru . Fiecare afacere este unică , fiecare domeniu de activitate are gradul de tehnicitate diferit . Încercăm să facem conținutul interesant , captivant și inteligibil pentru publicul larg .

Etapa a Doua

2

Stabilirea Strategiei


Analizăm materialul furnizat de dumneavoastră, dacă este nevoie de lămuriri suplimentare vă contactăm, , ne lămurim asupra aspectelor neînțelese în totalitate , stabilim strategia de lucru și ne apucăm de muncă , pentru că de fapt despre asta este vorba . În prima etapă,verificăm articolul dumneavoastră facem adaptări dacă sunt necesare , creăm baclinkuri pe cuvintele cheie , optimizăm imaginile furnizate ( inclusiv din punct de vedere seo cu descriere și text alternativ plus backlink integrat în imagini ) , facem corecturi și ajustări și verificăm toate eventualele erori . Documentarea și stabilirea strategiei concrete durează circa 3-5 zile și în cazurile în care domeniul dvs de activitate ne depășește din punct de vedere tehnic poate dura maxim 10 zile ca să ne documentăm complet asupra tuturor aspectelor necesare .

Etapa a Treia

3

Testare și implementare


Am realizat toate verificările și adaptările necesare și gata , ne apucăm de muncă . Poveștile și teoriile sunt frumoase , dar rezultatele apar doar dacă muncim . Ne apucăm să postăm articolul în numărul de site-uri aferent pachetului de promovare achiziționat de către dvs . Să nu credeți că va fi o activitate mecanică sau automatizată . Fiecare postare a articolului va fi o altfel de variantă a acestui articol . Vom folosi titluri diferite pentru fiecare postare , modificări în structura textului ( introducere , cuprins și încheiere ) , tag-uri parțial diferite și adaptate la fiecare postare și multe altele . În plus articolul publicat va fi postat și în rețelele sociale Facebook , Twitter , Tumblr și apoi va fi distribuit prin intermediul mai multor pagini și profile diferite , prin grupuri dar și prin alte comunități online care permit postarea și distribuirea conținutului . Asta înseamnă postări , repostări și distribuiri în cascadă care aduc o creșterea însemnată numărului de interacțiuni cu postările și în final cu afacerea beneficiarului final .

Etapa a Patra

4

Realizare și măsurare rezultate


Articolele se vor posta treptat , pe parcursul a circa 30-60 de zile , după o anumită strategie deoarece din punct de vedere tehnic este imposibil să le postăm în doar 2-3 zile și din punct de vedere al algoritmilor folosiți de către Google este riscant deoarece ar putea fi văzut ca și spam . Salvăm linkurile unde au fost postate articolele deoarece trebuie să realizăm raportul de servicii pentru dumneavoastră , verificăm indexarea articolelor , verificăm eventualele erori și dacă există le corectăm . Vă transmitem raportul de execuție a serviciilor ( în termen de maxim 90 de zile de semnarea contractului - în general ne încadrăm în circa 45 de zile dar pot exista și situații neprevăzute ) și începem să măsurăm rezultatele . În paralel , pe întreaga perioadă de valabilitate a contractului postăm săptămânal produsele sau serviciile dumneavoastră în rețelele sociale . Revenim asupra postărilor cu alte profile și repostăm , dăm like-uri și distribuim postările în cascadă în alte pagini , conturi sau grupuri . Afacerea dumneavoastră va fi cunoscută la nivel național și numărul comenzilor va crește , astfel încât să vă asigure un randament maxim .

Etapa a Cincea

5

Rezultatele muncii


Încet-încet , încep să apară rezultatele . În general indexarea conținutului durează între 45 și 90 de zile , dar există situații în care această perioadă se poate întinde și pe termen mai lung care se poate întinde și la 180 de zile . Rezultatele extraordinare se văd cu ochiul liber. În ce constă rezultatele ? Rezultatele constă în faptul că metricii seo ( autoritate domeniu , autoritate pagină , domain rating , trust flow , citation flow ) ai site-ului dumneavoastră sunt în creștere , afacerea dumneavoastră are mai mulți vizitatori , mai multe vânzări și nu în ultimul rând un profit mult mai mare . Noi am făcut ceea ce nimeni din România nu poate să facă la prețuri care permit și unei afaceri foarte mici să beneficieze de aceste servicii. Nu ne oprim aici și continuăm munca zi de zi, șapte zile pe săptămâna și 365 de zile pe an. Asta înseamnă postări, distribuiri și redistribuiri în cascada. Asta înseamnă campanie virală în care interconectăm toate categoriile de public de toate genurile și toate sexele, din toate zonele geografice ale țării. Asta înseamnă link-uri și semnale sociale de cea mai bună calitate. Pare simplu, dar totuși este foarte – foarte complicat, foarte costisitor și extrem de greu de gestionat o astfel de activitate. Dacă era ușor ar fi făcut asta oricine, însă vă garantăm că nu există concurență reală la serviciile noastre. Am muncit mulți ani și am cheltuit sute de mii de euro, până am reușit să punem la punct acest sistem complex. Cine a făcut ceva asemănător ( deși în România nu există nimeni care să dispună de o astfel de rețea ) știe ce spunem, cine nu a făcut, va pierde mult timp și va cheltui foarte mulți bani fără să obțină rezultate, astfel că îl sfătuim să apeleze la noi deoarece avem experiența și resursele necesare să putem face aceste lucruri. Rezultatele deja se observă pe toate planurile posibile . Nu vor apărea peste noapte zeci de mii de cereri, dar treptat rezultatele o să se simtă . Primiți e-mailuri, telefoanele sună, comenzile cresc ca și volum, vânzările sunt în creștere, veți face angajări să puteți face față comenzilor. În final toată lumea este pe deplin mulțumită. Dumneavoastră obțineți recunoașterea meritată, obțineți veniturile visate și creșterea afacerii, iar noi pe lângă faptul că ne putem asigura cheltuielile necesare cu întreținerea unui astfel de sistem complex, obținem satisfacția ca acolo unde alții nu au reușit, am reușit noi și mai presus de asta vom știi că o mare parte a succesului dumneavoastră ni se datorează și nouă și asta ne va face mândri de noi. Asta înseamnă o afacere reciproc avantajoasă.