slider5

 

Cine Suntem ?

 

Suntem o agenție digitală cu experiență în toate tipurile de marketing digital  . Suntem specializați în servicii de optimizare a motoarelor de căutare, marketing media și publicitate digitală. Avem experiența de peste 15 ani în acest domeniu  , avem resursele tehnice și materiale necesare și suntem complet pasionați de ceea ce facem, deci lucrăm cu plăcere la orice proiect și aducem rezultatele promise în 100% din proiecte. Suntem foarte focusați pe ceea ce facem și nu muncim doar pentru obtinerea de câștiguri materiale . Facem cu pasiune doar ceea ce știm foarte bine sa facem  dar în același timp știm foarte bine ce facem...

 

De ce noi ?

 

Avem o rețea online imensă ( compusa din sute de site-uri web proprii si cateva mii de profile , pagini si conturi in retele sociale , bloguri , forumuri , directoare web si alte portale online ) construită în peste 12 ani de muncă grea cu cheltuieli si investitii imense . In acest moment putem promova orice produs, orice afacere sau orice doriți să faceți cunoscut lumii întregi. Când spunem orice, înseamnă totul. Indiferent dacă aveți o afacere, sunteți producător, comerciant, revânzător, model, expert, fotograf, jurnalist, blogger, cântăreț, colecționar, filatelie, medic, avocat, cercetător, inventator, mecanic auto, pilot de curse sau orice altceva , vă putem ajuta garantat. Prin serviciile noastre complete , afacerea, produsele sau serviciile dvs. vor fi cunoscute de milioane de potențiali clienți sau viitori colaboratori.Este posibil ca nu oricine căruia îi distribuim materialele referitoare la dvs. să interacționeze cu acestea , dar cu siguranță majoritatea vor afla despre dvs., vor cunoaște afacerea dvs. sau abilitățile dvs. speciale și unii dintre ei vor deveni fanii dumneavoastra , colaboratori sau clienții dumneavoastra fideli .

Focusați pe rezultate

Suntem 100 % independenți și asta ne ajută să obținem rezultate remarcabile . Folosim Google , Facebook , Twitter , Youtube , Tumblr , TikTok și alte rețele dar nu depindem de acestea . Am creat pe parcursul timpului propria rețea compusă din sute de domenii web diferite , toate cu indicatori seo metrici foarte buni , așa că utilizăm în principal rețeaua proprie pentru realizarea diverselor campanii . În secundar utilizăm și celelalte rețele dar nu suntem dependenți de acestea .Campaniile de advertoriale realizate de noi sunt orientate catre interacțiunea cu publicul general și categoriile specifice de consumatori prin intermediul rețelei noastre uriașe de site-uri și platforme web . Campaniile de care va beneficia afacerea dumneavoastră duc la maxima capacitate de propagare in mediul online și în social media. Articolele publicate ajută la o mai bună creștere a notorietății afacerii dumneavoastră , la o poziționare mai bună în clasamentul căutărilor pe Google , la creșterea numărului de vizitatori și în strânsă dependența de acestea la creșterea volumului de vânzări și creșterea profitului înregistrat de afacere .

Parteneri