AVEM EXPERIENȚA NECESARĂ

AVEM LOGISTICA NECESARĂ

SUNTEM FOCUSAȚI

Beneficiile care o să le obțineți

Creșterea Autorității

Backlink-urile postate în articole sunt de tip do-follow și transferă din autoritatea sursei către site-ul dumneavoastră . Ca urmare o să aveți o creștere mare a autorității domeniului dumneavoastră .

Creșterea Reputației

În urma campaniei de promovare desfășurate de noi , afacerea în general , brandul mărcii dumneavoastră , produsele și serviciile oferite vor deveni mult mai cunoscute publicului larg .

Cresterea Poziției

Ca urmare a indexării backlink-urilor create în articolele postate o sa observați o creștere importantă a poziției organice a site-ului dvs în clasamentul motoarelor de căutare pe internet .

Creșterea Vânzărilor

Ca urmare a campaniei desfășurate o să observați o creștere masivă a vânzărilor și a numărului de clienti . Produsele și serviciile dumneavoastră vor fi mai bine cunoscute si cererea acestora va crește in ritm alert .

profit

Creșterea Profitului

Creșterea numărului de vizitatori organici , creșterea notorietății afacerii și creșterea volumului de vânzări aduc odată cu ele și creșterea profitului obținut în urma acestor creșteri în cascadă.

Reducerea Cheltuielilor

Cheltuielile pentru promovare și publicitate necesare scad foarte mult și acum lunar diferența cheltuită pe aceste servicii o puteți economisi și se poate adăuga la rata profitului obținut de afacere .

ETAPE ȘI PROCEDURI

Primele Informații

Dumneavoastra semnați contractul de marketing și ne livrați conținutul ( articol , date de contact , imagini , clipuri video ) aferent promovării afacerii dumneavoastră . Structurăm și adaptăm conținutul pentru aducerea unor rezultate maxime .

analytics

Analizarea Pieței

Orice afacere este unică și consumatorii sunt foarte exigenți și selectivi când vine vorba de cheltuieli . Studiem piața pentru a înțelege care sunt cerințele în detaliu și cum ne putem adapta pentru maximizarea potențialului afacerii .

Analizarea Concurenței

Pentru a avea succes in orice acțiune , primul lucru este sa știi totul despre adversar sau competitor . Studiem atent competitorii si analizăm toate oportunitățile pe care aceștia nu stiu sa le evidențieze sau să le fructifice .

Stabilim Strategia

Dupa analizarea afacerii dumneavoastra , studierea pietei si a concurentilor avem toate datele necesare . Stabilim strategia de lucru principala care include si 2-3 strategii secundare de rezerva pentru situatii neprevazute .

Începem Munca

Discutiile , planurile si strategiile sunt bune in general dar ele se concretizeaza doar prin actiune . Ca atare incepem munca si urmarim rezultatele .Nu intotdeauna rezultatele apar foarte repede , dar intotdeauna apar. Garantat .

Satisfacție Totală

Intotdeauna dupa munca cu daruire si pasiune este important sa obtii si satisfactie . Noi avem satisfactia ca am facut ceva deosebit si unic iar dumneavoastra aveti satisfactia ca afacerea merge tot mai bine si profitul este in crestere .

Dacă doriți să vedeți detaliat etapele și modul concret în care lucrăm dați click pe buton și o să fiți redirecționat în pagina detaliilor .