Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări

Răspunsuri la întrebări frecvente

Încercăm să aducem plus calitate tuturor clienților noștrii . Oferim calitate dar și cantitate , deoarece avem la dispoziție cea mai completă și complexă infrastructură online din România . Facem ceea ce facem cu multă pasiune , punem la bătaie multă creativitate , multă răbdare și enorm de multă experiență câștigată pe parcursul timpului în urma a mii de ore de studii și încercări . Livrăm servicii de maximă calitate la prețuri extraordinar de mici , raportate la volumul de muncă necesar și cheltuielile materiale necesare pentru susținerea acestei infrastructuri tehnice . Vedeți în rândurile de mai jos răspunsurile la cele mai frecvente întrebări și sperăm să fie clare și la obiect . Dacă totuși am omis unele lucruri importante sau nu am fost destul de clari în formularea răspunsurilor , nu ezitați să ne contactați și sigur o să vă explicăm orice amănunt legat de aceste servicii .

Andra 

General Manager

În ce constă serviciile noastre de promovare ?

Promovarea online realizată de către agenția noastră care face obiectul acestor servicii , constă în postarea sau publicarea unui articol publicitar de tip text care poate să conțină și imagini ( facultativ ) , referitor la afacerea , produsele sau serviciile dumneavoastră într-un număr de 40 /60 sau 120 de site-uri ( domenii web ) diferite , conforme cu numărul de site-uri alocat pachetului de promovare achiziționat  . Articolul care va fi postat sau publicat va conține un număr de backlinkuri ( 3 backlinkuri pentru pachetul de Silver , 5 backlinkuri pentru pachetul Gold sau 7 backlinkuri pentru pachetul Premium ) de tip do-follow ( care transferă din autoritatea site-urilor sursă către site-ul dumneavoastră ) către site-ul dumneavoastră web .

De ce afacerea mea are nevoie de aceste servicii ? Cu ce mă ajută ?

Serviciile furnizate de către noi , constând în postarea-publicarea unui articol publicitar , sunt cele mai complete servicii de marketing digital sau promovare online existente la această oră . Cu ajutorul acestor servicii , afacerea dumneavoastră va avea următoarele beneficii : Site-urile în  care va fi postat articolul beneficiază de trafic organic de pe urma clasării acestora în poziții de top pentru o mulțime de cuvinte cheie , dar în același timp sunt și promovate prin intermediul canalelor de publicitate de la Google , Facebook și TikTok  . În urma postării articolului în site-urile noastre acesta va fi văzut și citit de zeci sau sute de mii de utilizatori pe parcursul timpului . O parte dintre aceștia o să afle despre afacerea /produsele/serviciile dumneavoastră și posibil să nu facă o altă acțiune , însă o parte dintre aceștia o să viziteze site-ul dumneavoastră , o să se informeze și foarte probabil o să și cumpere de la dumneavoastră . Pe de altă parte backlink-urile postate în articolul publicat o să aducă o creștere de autoritate domeniului dumneavoastră , o să îl ajute să crească în clasamentul motoarelor de căutare pentru anumite cuvinte cheie , o să atragă mai mult trafic organic ( vizitatori veniți în urma căutărilor gratuite pe Google ) și automat o să înregistrați mai mulți vizitatori . Mai mulți vizitatori înseamnă pentru Google un alt plus privind interacțiunea plăcută a vizitatorilor cu site-ul dumneavoastră și o să scaneze din nou conținutul și urmarea va fi creșterea poziției și pentru alte cuvinte cheie care nu apăreau în căutări . Asta din nou generează mai mulți vizitatori . Mai mulți vizitatori în mod normal înseamnă mai multe vânzări și odată cu creșterea volumului de vânzări , ar fi normal să crească și profitul ( dacă afacerea este corect gestionată ) . Și toate acestea ajută la crearea unui brand , la crearea unei bune reputații și nu în plan secundar înseamnă venituri și profituri mai mari cu cheltuieli mult mai mici . Mai sunt multe alte beneficii obținute însă riscăm să vă plictisim , deorece în mod sigur cunoașteți aceste lucruri .

Ce autoritate au site-urile unde va fi postat articolul ?

Toate domeniile și site-urile noastre unde va fi postat articolul publicitar , referitor la afacerea dumneavoastră au autoritate a domeniului MOZ cuprinsă între 40 și 60 și autoritate a paginii MOZ cuprinsă între 30 și 50 . Ce înseamnă asta ? Înseamnă că beneficiați de articole postate în site-uri web cu autoritate extraordinară și o să aveți parte de beneficii inegalabile la cele mai mici prețuri …și totodată cu plata în 12 rate , fără să fiți nevoit să faceți eforturi financiare pentru a plăti în avans o astfel de campanie care la alte agenții ar aduce cheltuieli uriașe pentru afacerea dumneavoastră .

Ce tematică au site-urile web unde vom posta articolul ?

Răspuns simplu și la obiect : AVEM DE UNDE ALEGE . Avem un număr de 683 domenii web diferite ( toate cu autoritate a domeniului peste 40 MOZ D.A. ) și ca atare în procedura de stabilire a strategiei de lucru vom creiona postarea articolului dumneavoastră în site-uri web relevante pentru domeniul de activitate al afacerii dumneavoastră . Avem domenii web sau site-uri nișate pe anumite domenii de afaceri , cum ar fi : modă , shopping , utilaje de construcții , auto , IT , dezvoltare personală , finanțe – bănci , servicii , știri politice , știri economice , crypto , dar și domenii generaliste fără o anumită nișă dedicată , care pot fi utilizate pentru publicitate în orice domeniu de activitate .

Unde pot vedea lista cu site-urile web unde sunt postate articolele ?

O să o vedeți lista site-urilor web în raportul care o să vă fie livrat în termen de maxim 90 de zile de la semnarea contractului . Din păcate nu putem publica lista site-urilor web și nici nu o putem transmite nimănui . NU AVEM NIMIC DE ASCUNS , însă am mai făcut greșeala să oferim transparență totală și am avut urmări neplăcute . În ce constă aceste urmări neplăcute ? În bombardarea site-urilor cu spam , în banarea domeniilor în browsere web și în rețelele soociale și multe alte probleme create de către concurenți sau răuvoitori . Am investit mulți ani de muncă și sume de bani enorme pentru crearea acestei rețele de site-uri și platforme web și nu ne putem permite să fim nevoiți să renunțăm la sute de domenii în urma acțiunilor răuvoitoare a unor oameni fără scrupule ( ne cerem scuze nu dorim să jignim pe nimeni , ne referim strict la cei care ne-au creat probleme pe parcursul timpului ) .

De unde știu că site-urile unde va fi postat articolul au autoritatea precizată în ofertă ?

Toate aceste amănunte , cum ar fi autoritatea domeniului , autoritatea paginii , numărul de site-uri unde va fi postat articolul , numărul de cuvinte cheie din articol , numărul de backlink-uri din articolul publicat  și numărul de imagini din articol sunt prevăzute în contractul de prestări servicii . Avem și clauză în contract prin care restituim toți banii plătiți de către beneficiar dacă încălcăm vreuna dintre facilitățile pachetului de servicii achiziționat . Suntem o agenție serioasă și nu ne jucăm cu reputația noastră . Noi considerăm că este mai mult decât suficient pentru liniștea și confortul dumneavoastră .

Articolele publicate vor fi șterse după o anumită perioadă ?

NU . Articolele vor rămâne postate permanent și nu vor fi șterse niciodată . Deci rezultatele care derivă din postarea acestor articole ( creștere autoritate , creștere vizibilitate , creștere notorietate , creștere trafic organic și altele ) se vor păstra pentru totdeauna .

Există vreun risc de penalizare din partea Google sau alte riscuri ?

NU . Garantat 100 % NU există nici un risc pentru dumneavoastră . Utilizăm 100 % doar propria rețea de site-uri web , toate site-urile sunt optimizate și au indicatori metrici foarte buni ( autoritatea domeniului mare , autoritate a paginii mare, spam score minim , calitate optimizare on page foarte bună , calitate optimizare off page foarte bună , viteză de încărcare a paginii foarte bună ) , postăm manual absolut fiecare articol , nu facem zeci sau sute de postări duplicat , modificăm conținutul postat și așezarea acestuia în pagini , nu facem spam , nu folosim automatizări și așa mai departe . Avem peste 15 ani de experiență , avem cea mai vastă infrastuctură online și nu lucrăm doar ca să nu stăm . Nu suntem freelanceri sau atoatecunoscători care cer bani în avans și când trebuie să prezinte rezultatele , nu au ce să prezinte și inventează sute de scuze . Noi livrăm rezultate garantate nu legende , povești și explicații .

Cât de lung sau cât de amplu trebuie să fie articolul publicat ?

Nu are importanță cât de lung sau cât de amplu este articolul . Nu impunem limite asupra lungimii sau întinderii articolului , publicăm articole foarte simple sau foarte vaste . Totuși , vă facem următoarea recomandare : Articolul ar trebui să fie scurt , clar și la obiect . Este un articol publicitar , nu o lucrare de doctorat . Dacă este prea scurt și fără obiect , cititorul nu va fi lămurit asupra subiectului și ca atare i se va părea irelevant . Dacă este prea lung și prea detaliat , cititorul se va plictisi și va abandona citirea acestuia fără să ajungă la o acțiune ( vizită a site-ului , informare suplimentară , comandă a produselor sau serviciilor , etc ) . În consecință vă rugăm să ne furnizați un articol captivant , relevant și interesant astfel încât cititorul să obțină un plus de informații din parcurgerea acestui articol și să înțeleagă plusurile/beneficiile aduse de afacerea/produsele/serviciile dumneavoastră , descrise sau expuse în conținutul articolului .

Există domenii de activitate pentru care nu puteți livra serviciile ?

NU . Spre deosebire de alte agenții care nu acceptă unele domenii de activitate ( adult , farma , crypto , pariuri , naturiste , etc ) noi putem lucra pentru orice domeniu de activitate . Am creat pe parcursul timpului propria rețea online care ne ajută să efectuăm serviciile pentru orice domeniu de activitate ( cu excepția unor afaceri ilegale ) . Avem cea mai vastă și complexă rețea online , cel puțin din România la această oră .Ca atare nu avem impedimente să realizăm campanii de promovare pentru un anumit domeniu de activitate , indiferent de natura acestuia .

În câte site-uri web va fi postat articolul referitor la afacerea mea ?

Avem mai multe pachete de servicii și fiecare pachet de servicii are un număr de site-uri web unde va fi postat articolul publicitar . Dacă cumpărați pachetul Silver articolul va fi postat într-un număr de 40 de site-uri web ( domenii web ) diferite . Dacă cumpărați pachetul Gold articolul va fi postat într-un număr de 60 de site-uri web ( domenii web ) diferite . Dacă cumpărați pachetul Premium  articolul va fi postat într-un număr de 120 de site-uri web ( domenii web ) diferite . Vedeți pachetele de servicii oferite în pagina Tarife Promovare .

Mai există alte diferențe între pachetele de servicii oferite ?

Mai există câteva diferențe cum ar fi numărul de backlinkuri din articol și numărul de cuvinte cheie folosite în articol . Pentru pachetul Silver puteți folosi un număr de 3 cuvinte cheie și 3 backlinkuri . Pentru pachetul Gold puteți folosi un număr de 5 cuvinte cheie și 5 backlinkuri . Pentru pachetul Premium puteți folosi un număr de 7 cuvinte cheie și 7 backlinkuri . Toate pachetele de servicii oferite aduc rezultate foarte bune la cele mai mici prețuri posibile și dumneavoastră puteți beneficia de cele mai une servicii în cele mai avantajoase condiții comerciale . Restul este strict la aprecierea dumneavoastră în funcție de necesitățile și de posibilitățile financiare ale dumneavoastră .

Se pot plăti în rate serviciile ?

DA. Toate pachetele de servicii oferite de către noi se pot plăti în 12 rate egale ( în baza unui contract ) astfel încât să nu reprezinte o cheltuială mare pentru dumneavoastră și să nu fiți nevoit să așteptați până strângeți banii necesari ca să plătiți în avans serviciile (  așa cum solicită celelalte agenții ) . Ca atare , nu există nici un impediment în calea dumneavoastră pentru a nu beneficia de aceste servicii de promovare excepționale la prețuri  incredibil de mici .

În cât timp primesc raportul cu serviciile realizate ?

Livrarea serviciilor începe imediat după semnarea contractului și la finalizarea postării articolului în numărul de site-uri web diferite care fac obiectul pachetului de servicii achiziționat , o să vă livrăm un raport detaliat al serviciilor efectuate . Raportul constă în livrarea unui fișier text cu link-urile web unde au fost postate articolele dumneavoastră și eventuale lămuriri dacă este cazul . Raportul o să fie livrat pe adresa dvs de email în termen de maxim 90 de zile ( posibil să fie livrat și mai devreme în circa 45-60 de zile ) de la semnarea contractului .

Ce fac dacă am mai multe afaceri și vreau să public mai multe articole ?

Dacă aveți mai multe afaceri și doriți publicarea mai multor articole atunci achiziționați câte un pachet de servicii pentru fiecare afacere separat . Nu avem o anumită limită pentru colaborări , ca atare sunteți bine venit pentru oricâte afaceri doriți să promovați cu ajutorul nostru . Suntem maleabili , suntem serioși , suntem un partener de încredere .

Există alternativă mai ieftină sau mai eficientă la aceste servicii ?

Din păcate pentru dumneavoastră , nu există alternativă nici mai ieftină și nici mai eficientă . Singura alternativă ar fi să vă creați dumneavoastră propria rețea de promovare , însă ar fi extraordinar de scump și nu poate nimeni garanta că va fi eficientă . În rest dacă apelați la alte agenții cu siguranță costurile o să fie mult mai mari și în mod sigur nu vor fi la fel de eficiente . Nu mai pierdeți timpul cu analize , calcule și comparații , haideți să începem colaborarea și să vă aducem în fața oamenilor . Garantat nu o să aveți nici un motiv de regret ba chiar putem garanta că asta va fi cea mai inteligentă investiție a dumneavoastră .

Ce anume ne diferențiază de ceilalți ?

Foarte multe lucruri ne diferențiază de ceilalți competitori . În primul rând noi livrăm calitate și rezultate . Marea majoritate a competitorilor livrează doar basme și teorii . În altă ordine de idei , nu cerem plăți în avans , nu avem tarife care să depășească posibilitățile dumneavoastră financiare și avem condiții comerciale extraordinar de maleabile ( tarife mici și plata în 12 rate prin sistem propriu de creditare ) . Ne mai diferențiază bunul simț și seriozitatea care la foarte mulți concurenți lipsesc cu desăvârșire . În condițiile în care colaborați cu noi , o să aveți în noi cel mai serios partener al dumneavoastră . Nu lucrăm doar pentru profit și avem ca principal obiectiv o marjă minimă de profit raportată la colaborări valoroase pe termen lung . Dacă dumneavoastră câștigați în mod sigur și noi vom câștiga .