Scurtă introducere

Încercăm să aducem plus calitate tuturor clienților noștrii . Oferim calitate dar și cantitate , deoarece avem la dispoziție cea mai completă și complexă infrastructură online din România . Facem ceea ce facem cu multă pasiune , punem la bătaie multă creativitate , multă răbdare și enorm de multă experiență câștigată pe parcursul timpului în urma a mii de ore de studii și încercări . Livrăm servicii de maximă calitate la prețuri extraordinar de mici , raportate la volumul de muncă necesar și cheltuielile materiale necesare pentru susținerea acestei infrastructuri tehnice . Vedeți în rândurile de mai jos răspunsurile la cele mai frecvente întrebări și sperăm să fie clare și la obiect . Dacă totuși am omis unele lucruri importante sau nu am fost destul de clari în formularea răspunsurilor , nu ezitați să ne contactați și sigur o să vă explicăm orice amănunt legat de aceste servicii .

Răspunsuri concrete la cele mai frecvente întrebări

1În ce anume constă pachetele noastre de promovare ?
Serviciile incluse în pachetele de promovare acoperă segmentele de SEM ( search engines marketing ) sau în traducere marketing pentru motoarele de căutare , SEO ( search engines optimization ) sau în traducere optimizare pentru motoarele de căutare online dar și social media marketing , necesare afacerii dumneavoastră . REZULTATELE EFORTURILOR DE PROMOVARE SUNT 100 % ORGANICE ( naturale ) și aduc beneficii spectaculoase pe termen mediu și lung , atât din punct de vedere al conversiilor dar și din punct de vedere al raportului cost/eficiență .
2De ce aveți nevoie de serviciile noastre ?
Indiferent care pachet de servicii o să îl alegeți pentru afacerea dumneavoastră , o primiți cele mai complete și complexe servicii de promovare online prin care afacerea dumneavoastră va fi de zeci de ori mai vizibilă . La ora actuală există o concurență uriașă în toate domeniile de activitate iar potențialii clienți sunt tot mai pretențioși și mai bine informați așa că nu este suficient să aveți un magazin care să ofere spre vânzare unele produse sau servicii . Există categorii de public care utilizează doar surse de informare publice , există categorii de public care utilizeazează doar social media , există categorii de public care se informează doar din articole relevante și există categorii de public care utilizează toate sursele online . La ora actuală nu trebuie neglijată nici una dintre variante și este necesar să utilizați toate mediile existente pentru promovarea eficientă a afacerii dumneavoastră . Dacă hotărâți să utilizați doar una dintre variante este destul de riscant și este sigur că o să pierdeți teren în fața concurenților care utilizează toate canalele online disponibile . Ca atare este momentul să conștientizați că afacerea dumneavoastră va rezista și se va dezvolta doar dacă profitați de toate modalitățile posibile și de toate canalele de promovare existente pentru a deveni cunoscuți și apreciați la justa valoare .
3Cum ajută aceste servicii de promovare online afacerea dumneavoastră ?
Serviciile noastre ajută afacerea dumneavoastră să devină una valoroasă și generatoare de venituri și satisfacție în următoarele moduri : - Creșterea recunoașterii și a notorietații brandului se obține prin publicarea de advertoriale seo , banere publicitare , backlink-uri do-follow , pop-up , pop-under și alte materiale pe mai multe domenii web cu autoritate mare dar și prin postările și distribuirile din social media . - Creșterea numărului de vizitatori organici se obține ca urmare a backlinkurilor do-folow și a semnalelor sociale care vă ajută să ajungeți în poziții mult mai bune în clasamentul motoarelor de căutare online și vor genera mai mulți vizitatori care se pot transforma în cumpărători - Creșterea profitului se obține ca urmare a tuturor acestor activități concentrate spre creșterea expunerii care generează o notorietate crescută , capabilă să genereze fidelizarea clienților de unde rezultă vânzări în creștere și automat un profit mai mare dar nu în ultimul rând o creștere a valorii globale pentru afacerea dumneavoastră .
4Care este numărul total de postări în rețelele sociale ?
Postările și distribuirile în rețelele sociale sunt o bună modalitate de promovare a conținutului și de atragere a noi clienți pentru afacerea dvs . Numărul de postări în rețelele sociale diferă de la zi la zi , însă vă garantăm că depunem toate eforturile necesare pentru a atinge scopul dumneavoastră în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții .
5Cum postăm conținut în rețelele sociale ?
Pentru postarea conținutului ( conținut referitor la afacerea , produsele sau serviciile dumneavoastră ) utilizăm logistica proprie . Dispunem de sute de pagini și profile diferite în toate rețelele sociale existente . Totodată suntem membri în sute de grupuri din rețelele sociale . Postăm conținutul referitor la afacerea dumneavoastră în paginile sau conturile noastre din rețelele sociale , după care revenim de mai multe ori asupra postărilor prin intermediul altor conturi și le distribuim către alți prieteni și în alte grupuri în rețelele sociale . În acest fel aducem afacerea dumneavoastră în fața a milioane de potențiali clienți .
6Cum distribuim conținutul postat în rețelele sociale ?
După ce postăm conținutul în una dintre pagini sau profil , revenim asupra postării din alte profile , dăm like-uri , scriem comentarii și distribuim postarea . Ulterior revenim asupra distribuirii inițiale cu alte profile , dăm like-uri , scriem comentarii și redistribuim postarea . După asta , revenim asupra distribuirilor prin intermediul altor profile , dăm like-uri , scriem comentarii și distribuim în diverse grupuri ( în funcție de specificul afacerii ). Acest procedeu se numește postare și distribuire în cascadă și cu ajutorul acestor operațiuni conținutul referitor la afacerea dumneavoastră ajunge în fața tuturor potențialilor clienți .
7Ce sunt backlink-urile ?
Backlink-ul este acel link extern de redirectare pe care site-ul tau il primeste de la un alt site web . Aceste linkuri mai sunt cunoscute ca linkuri inbound sau linkuri externe . Backlink-urile sunt principalul factor folosit de algoritmii Google pentru indexarea și clasarea în topul căutărilor .
8Pot exista diferențe între valorile din pachete și valorile reale ?
POT EXISTA DOAR DIFERENȚE POZITIVE ÎN FAVOAREA DUMNEAVOASTRĂ . Numărul total de postări , distribuiri , backlinkuri și semnale sociale care o să le primiți , poate să fie mai mare decât valorile prevăzute în cuprinsul pachetelor de servicii . Numărul total de postări , distribuiri , backlinkuri și semnale sociale oferite în cadrul pachetelor de promovare , este numărul minim GARANTAT pentru serviciile noastre .
9Există domenii de activitate pentru care nu puteți livra serviciile ?
NU . Spre deosebire de alte agenții care nu acceptă unele domenii de activitate ( adult , farma , crypto , pariuri , naturiste , etc ) noi putem lucra pentru orice domeniu de activitate . Am creat pe parcursul timpului propria rețea online care ne ajută să efectuăm serviciile pentru orice domeniu de activitate ( cu excepția unor afaceri ilegale ) . Avem cea mai vastă și complexă rețea online , cel puțin din România la această oră .Ca atare nu avem impedimente să realizăm campanii de promovare pentru un anumit domeniu de activitate , indiferent de natura acestuia . ATENȚIE ! BONUSUL PRIVIND POSTARILE ȘI DISTRIBUIRILE ÎN REȚELE SOCIALE NU ESTE VALABIL PENTRU AFACERILE DIN DOMENII : ADULT , PARIURI ONLINE , SUPLIMENTE ALIMENTARE , CRIPTO , CAZINOU ONLINE , PHARMA , PRODUSE CU CBD , TIGARI ELECTRONICE ȘI ALTELE CARE NU SUNT ACCEPTATE DE REȚELELE SOCIALE :
10Sunt scumpe serviciile noastre ?
NU . Avem cele mai ieftine servicii de promovare online din lume raportate la valoarea și costurile serviciilor incluse în fiecare pachet în parte . Dacă doriți să cumpărați de la alți furnizori , separat , serviciile care includ fiecare pachet de publicitate oferit de către noi , vă garantăm că ar fi de cel puțin 5 ori mai scumpe . Suntem focusați pe servicii de calitate la prețuri minime , strict să ne ajute să acoperim cheltuielile generate de întreținerea acestei rețele complexe , fără să urmărim profituri uriașe .
11Există alternativă mai ieftină sau mai eficientă la aceste servicii ?
Din păcate pentru dumneavoastră , NU există alternativă , nici mai ieftină și nici mai eficientă . Singura alternativă ar fi să vă creați dumneavoastră propria rețea de promovare , însă ar fi extraordinar de scump și nu poate nimeni garanta că va fi eficientă . Serviciile noastre sunt de cel puțin 5 ori mai ieftine decât serviciile similare oferite de către alți competitori , deci nu puteți să găsiți mai ieftin . Nu mai pierdeți timpul cu analize , calcule și comparații , haideți să începem colaborarea și să vă aducem în fața oamenilor . Garantat nu o să aveți nici un motiv de regret ba chiar putem garanta că asta va fi cea mai inteligentă investiție a dumneavoastră .
12Ce anume ne diferențiază de alți competitori ?
Foarte multe lucruri ne diferențiază de ceilalți competitori . În primul rând noi livrăm servicii de marketing de tip organic . Acestea vă ajută să nu fiți dependenți strict de serviciile de publicitate cu plata pe click care sunt extrem de costisitoare și pot avea efect negativ în profitabilitatea afacerii dumneavoastră . Ca urmare a serviciilor noastre , afacerea dumneavoastră devine cunoscută , va atrage mai mulți vizitatori și vă ajută să vindeți mai mult fără să mai investiți sume uriașe în promovare continuă . În altă ordine de idei , nu cerem plăți în avans , nu avem tarife care să depășească posibilitățile dumneavoastră financiare și avem condiții comerciale extraordinar de maleabile ( tarife mici și plata în 12 rate prin sistem propriu de creditare ) . În condițiile în care colaborați cu noi , o să aveți în noi cel mai serios partener al dumneavoastră . Nu lucrăm doar pentru profit și avem ca principal obiectiv o marjă minimă de profit raportată la colaborări valoroase pe termen lung . Dacă dumneavoastră câștigați în mod sigur și noi vom câștiga .