TARIFE SERVICII DE PROMOVARE

SERVICII PREMIUM
la prețuri incredibile !


Toate pachetele de servicii sunt concepute pentru obtinerea maximului de rezultate privind cresterea notorietății si a expunerii afacerii către public .

VIZITATORI SITE WEB

Aducem lunar zeci de mii de vizitatori pentru afacerea dumneavoastră

SOCIAL MEDIA

Creștem norietatea profilului sau canalului dumeavoastră în social media

Explicații privind serviciile oferite

  • Numărul de vizitatori pentru pachetele de trafic web este raportat la o perioadă de 1 lună de zile sau 30 de zile calendaristice .
  • Numărul de vizitatori zilnic poate să difere de la o zi la alta . Nu garantăm număr egal de vizitatori în fiecare zi însă garantăm numărul final de vizitatori pentru o perioadă de 30 de zile . Dacă cumpărați un pachet de servicii care include 3.000 de vizitatori în 30 de zile VĂ GARANTĂM CĂ ÎN 30 DE ZILE PRIMIȚI MINIM 3.000 DE VIZITATORI :
  • Numărul de vizitatori aferent este numărul MINIM GARANTAT de vizitatori pentru site-ul beneficiarului . Numărul real de vizitatori poate să fie mai mare față de numărul de vizitatori minim garantat . De exemplu la pachetul TRAFFIC SILVER numărul de vizitatori garantat este de 3.000 de vizitatori pentru o perioadă de 30 de zile ( circa 100 vizitatori zilnic ) însă numărul de vizitatori obținuți poate să fie și 3.300 sau chiar mai mare .
  • Numărul de postări și distribuiri în rețelele sociale poate să difere de la o zi la alta . Postările se vor face în paginile profilelor personale sau paginile de afaceri din rețelele sociale care aparțin Prestatorului .
  • Prețul pachetelor pentru creșterea numărului de urmăritori în rețelele sociale este prețul pentru 1.000 de urmăritori .
  • Termenul de realizare a creșterii numărului de urmăritori în rețelele sociale este cuprins între 7 și 30 de zile în funcție de valorile de urmăritori necesare și de notorietatea profilului sau canalului care trebuie promovat .

OFERTĂ LIMITATĂ

Ofertă valabilă doar până în 30 Martie 2023 .