TARIFE SERVICII DE PROMOVARE

SERVICII PREMIUM
la prețuri incredibile !


Toate pachetele de servicii sunt concepute pentru obtinerea maximului de rezultate privind cresterea notorietății si a expunerii afacerii către public .

Explicații privind serviciile oferite

  • Toate domeniile unde va fi postat advertorialul au autoritatea domeniului cuprinsă între 45 și 65 pe scara MOZ Domain Authority
  • Numărul de postări în rețelele sociale este numărul TOTAL de postări realizate în decurs de 365 de zile . În pachetul Silver este vorba de 12 postări lunar timp de 12 luni . În pachetul Gold Sunt incluse 24 postări lunar pe parcursul a 12 luni . În pachetul Premium sunt incluse 36 postări lunar timp de 12 luni .
  • Numărul de distribuiri sau share-uri în rețelele sociale este numărul TOTAL de distribuiri realizate în decurs de 365 de zile . În pachetul Silver este vorba de 60 distribuiri lunar timp de 12 luni . În pachetul Gold Sunt incluse 120 de distibuiri lunar pe parcursul a 12 luni . În pachetul Premium sunt incluse 180 de distribuiri lunar timp de 12 luni .
  • Numărul de backlinkuri do-follow este numărul total de backlinkuri realizate în perioada de 365 de zile aferentă contractului . Autoritatea domeniilor unde vor fi create backlinkurile este cuprinsă între 35 și 96 și sunt permanente .
  • Numărul de semnale sociale aferente fiecărui pachet de promovare , este numărul total de semnale sociale înregistrate pe parcursul a 365 de zile . Semnalele sociale provin din toate rețelele sociale existente care permit postarea și distribuirea conținutului referitor la afacere .
  • Numărul de vizitatori unici este numărul TOTAL de vizitatori înregistrați pe parcursul a 365 de zile . În pachetul silver sunt incluse 1.200 de vizite lunar x 12 luni . În pachetul gold sunt incluse 3.000 de vizite lunar x 12 luni . În pachetul premium sunt incluse 6.000 de vizite lunar x 12 luni .
  • Numărul total de postări , distribuiri , backlinkuri și semnale sociale poate să fie mai mare decât valorile prevăzute în cuprinsul pachetelor de servicii . Numărul total de postări , distribuiri , backlinkuri și semnale sociale este numărul minim GARANTAT pentru serviciile noastre .