TARIFE SERVICII DE PROMOVARE

SERVICII PREMIUM
la prețuri incredibile !


Toate pachetele de servicii sunt concepute pentru obtinerea maximului de rezultate privind cresterea notorietății si a expunerii afacerii către public .

Explicații privind serviciile oferite

  • Toate domeniile unde va fi postat advertorialul au autoritatea domeniului cuprinsă între 50 și 60 pe scara MOZ Domain Authority .
  • Numărul de postări în rețelele sociale este numărul TOTAL de postări . Postările se vor face în profilele sau paginile din rețelele sociale care aparțin Prestatorului .
  • Numărul de distribuiri sau share-uri în rețelele sociale este numărul TOTAL de distribuiri . Distribuirea postărilor se va face prin intermediul profilelor sau paginilor din rețelele sociale care aparțin Prestatorului .
  • Numărul total de postări , distribuiri , backlinkuri și semnale sociale poate să fie mai mare decât valorile prevăzute în cuprinsul pachetelor de servicii . Numărul total de postări , distribuiri , backlinkuri și semnale sociale este numărul minim GARANTAT pentru serviciile noastre . Postările și distribuirile de conținut prin intermediul paginilor sau profilelor din rețelele sociale aparținând Prestatorului sunt efectuate ca BONUS al serviciilor achiziționate și nu creează obligații contractuale pentru prestator .
  • ACCEPTĂM PLATA ÎN RATE LUNARE . Nu vrem să fim o povară pentru bugetul antreprenorilor așa că acceptăm plata serviciilor livrate în rate lunare care să nu constituie un obstacol în calea dezvoltării afacerilor .

OFERTĂ LIMITATĂ

Ofertă valabilă doar până în 31 Decembrie 2022 .